Уряд Італії може конфіскувати «закинуті» бренди Stellantis та передати їх «китайцям»

Уряд Ітaлії мoжe спрoбувaти кoнфіскувaти «мeртві» брeнди кoнцeрну Stellantis тa пeрeдaти їx китaйським aвтoвирoбникa. Істoрія склaднa тa тумaннa, aлe видaння Il Sole 24 Ore припускaє, щo уряд мoжe прaгнути кoнфіскувaти брeнди Autobianchi тa Innocenti, які нaлeжaть Stellantis. Якщo всe вдaсться, їx пoтeнційнo мoжнa если віддати китайським автовиробникам, які бажають відкрити виробництво електромобілів в Італії.

Хоча в обрез хто за межами Європи, мабуть, пам\’ятає ці коньяк, Autobianchi було засновано в 1955 році та закрито в 1995 році. Історія Innocenti є складнішою, але бренд також зник у 90-х.

Згідно з документом, нові кредо можуть дозволити уряду отримати історичні коньяк, які «не використовувалися щонайменше п\’ять років альбо ті, що підлягають процесу припинення компанією-власником».

Що ще цікавіше, у публікації сказано, що «Міністерство бізнесу та виробництва Італії подало заявку нате реєстрацію та отримало реєстрацію» торгових марок Autobianchi та Innocenti. Однак кажуть, що вони використовують іншу графіку, ніж та, якою володіє Stellantis.

Залишається незрозумілим, чи вдасться міністерству отримати торгові марки у свою власність, але похоже, що уряд принаймні закладає основу исполнение) такої можливості. З огляду бери це, сьогодні приставки не- бракує китайських брендів, і ні Autobianchi, ні Innocenti неважный (=маловажный) є особливо бажаними. Однак уряд намагається збільшити виробництво автомобілів в Італії та переслідує автовиробників, які намагаються використовувати італійське коріння.

Комментарии запрещены.

Реклама
Счетчик